Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишу је потребан преокрет

rssBookmark and Share

Трг краља Милана 21.02.2016.

Данас на Тргу краља Милана у Нишу, активисти Покрета за Преокрет, разговарали су са грађанима Ниша, делили пропагандни материјал и том приликом упознали грађане са политиком и залагањем ове политичке организације.

Нишу је потребан преокрет

Грађани се најчешће жале на лош рад јавних предузећа, пре свега Топлане и Паркинг Сервиса, док млади истичу да је озбиљан проблем страначко запошљаваље.

Зато ми из Покрета за Преокрет сматрамо да је Нишу неопходан преокрет и да уместо партијске државе и партијских кадрова, државу и јавни сектор треба да воде стручни и способни и да млади не треба да се због неспособних политичара спремају да оду из земље већ да у уређеном друштву стечено знање уложе у бољу будућност Србије...

Залажемо се и да уместо празних обећања, грађанима Србије омогућити да достојанствено живе од свог рада, а они који су заслужили пензију од свог минулог рада, кажу из Покрета за Преокрет.

Итакли су и да Покрет за Преокрет није за улазак у НАТО, већ да је за војну неутралност Србије, додају из ове политичке организације.

Коментара: 5


#   Паркинг сервис     лош рад   градска власт   Трг краља Милана   Јавни сектор   Покрет за Преокрет
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-0)

  Tomislav, 22.02.2016.:
  Konacno neka stranka koja ne obecava kule i gradove.

 • (+0) (-0)

  M.S., 22.02.2016.:
  Preokret nam je neophodan, bravo ovim mladim ljudima!!!

 • (+0) (-0)

  Preokret za Nis, 22.02.2016.:
  Dosta nam je jedni te isti, Bane ,Cirko, Lapcevic,jelenko,Guska ,Visnjici dajte nekim novima sansku ucinite PREOKRET , uz dosta je bilo i prociscen DS, samo napred !

 • (+0) (-0)

  Nemanja, 22.02.2016.:
  Vidim ovde ima svega i svacega, Uspesnih studenata, lepih zena, pozitivne omladine lepa slika, bolja je od one na koju su banana i lopovi a njegovi ljudi vode grad njegovi kadrovi .... Mladi ne daj te se da vam PUPS kroji sudbinu

 • (+0) (-0)

  Imenjak Nemca, 22.02.2016.:
  Ovaj Pokret podrzava sindikat penzionera Srbije, Udruzenje Efektiva,Pokret za Toleranciju i ovi mladi , ja mislim da je to dobar tim! Vredi im dati sansu zaista, jer ima potencijala !


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима