Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišu je potreban preokret

rssBookmark and Share

Trg kralja Milana 21.02.2016.

Danas na Trgu kralja Milana u Nišu, aktivisti Pokreta za Preokret, razgovarali su sa građanima Niša, delili propagandni materijal i tom prilikom upoznali građane sa politikom i zalaganjem ove političke organizacije.

Nišu je potreban preokret

Građani se najčešće žale na loš rad javnih preduzeća, pre svega Toplane i Parking Servisa, dok mladi ističu da je ozbiljan problem stranačko zapošljavalje.

Zato mi iz Pokreta za Preokret smatramo da je Nišu neophodan preokret i da umesto partijske države i partijskih kadrova, državu i javni sektor treba da vode stručni i sposobni i da mladi ne treba da se zbog nesposobnih političara spremaju da odu iz zemlje već da u uređenom društvu stečeno znanje ulože u bolju budućnost Srbije...

Zalažemo se i da umesto praznih obećanja, građanima Srbije omogućiti da dostojanstveno žive od svog rada, a oni koji su zaslužili penziju od svog minulog rada, kažu iz Pokreta za Preokret.

Itakli su i da Pokret za Preokret nije za ulazak u NATO, već da je za vojnu neutralnost Srbije, dodaju iz ove političke organizacije.


#   Parking servis     loš rad   gradska vlast   Trg kralja Milana   Javni sektor   Pokret za Preokret
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima