Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Објекти у корову, а градски челници се баве функцијама

rssBookmark and Share

Ниш 02.07.2015. Нишке Вести

Лидер Народног покрета Србије у Нишу, Бранислав Јовановић, апеловао је на локалну власт да што пре настави изградњу Сомборског булевара до Илинденске улице јер је, како каже, зарастао у коров, а потребно је да Град издвоји око двадесетак милиона динара за његов завршетак.

Објекти у корову, а градски челници се баве функцијама

"Друга фаза изградње Сомборског булевара још није завршена, то је онај део који се наслања на булевар Медијана или на Матевачку петљу, недостаје други слој, а не постоје никакве сметње за наставак изградње. Потребно је да Град издвоји двадесетак милиона динара. Постоји сва документација, Град је уложио значајна средства, урадио је припрему, видите да су на терену ивичњаци и улично светло, а камо среће да у сарадњи са војском заврши и трећу фазу до булевара Никола Тесла тј. до Еко пумпе која је на том булевару где би се онда заокружио саобраћајни прстен", каже Јовановић.

Он истиче да су овакви апели на локалну власт уродили плодом.

"Знате да се завршава кружни ток на булевару Петра Аранђеловића и Бубањских хероја, седамдесет посто је био завршен, а онда је почео да зараста у коров. Ево и за амбуланту у Нишкој Бањи смо апеловали, као и за обданиште у насељу Никола Тесла, па је коначно и то завршено", објашњава први човек нишког НПС-а који поручује градским челницима:

"Почните са радовима у школи Мике Антић, мислим на фискултурну салу и на четири кабинета"

Он подсећа да је то инвестиција из Националног инвестиционог плана где је Република требала да учествује са више од две трећине од те инвестиције.

"Док је постојао НИП, за време претходне локалне власти, Ниш је био велико градилиште, а данас, нажалост, наш град зараста у коров. Али, добро, на нама је да апелујемо. На њима је да се мање баве гомилањем функција, а да више раде конкретне ствари“, закључује Јовановић.

 


#   Ниш   Бранислав Јовановић   Никола Тесла   НПС Народни покрет Србије   Булевар Медијана   кружни ток
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима