Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одборници нишког ДС-а напустили седницу СГ Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 18.12.2018. Јужна Србија Инфо

Након одбијања свих предложених амндмана на јучерашњој расправи о буџету и у знак протеста, како кажу, на изборни процес у Лучанима, одборничка група Демократске странке, напустила је јучерашње заседање Скупштине града Ниша.

Одборници нишког ДС-а напустили седницу СГ Ниша

Изјаву председника ГрО ДС Ниш Миодрага станковича, преносимо у целости..

Након што су одборници владајуће већине одбили све амандамане које је поднела одборничка група Демократске странке у СГ Ниша на предлог Одлуке о буџету Града Ниша за 2019. годину, Миодраг Станковић, шеф одборничке групе ДС Ниш дао је следећу изјаву: 

"Позвали сте одборнике да дају своје предлоге, мишљење о предлогу буџета града Ниша за 2019. годину. Јавне расправе практично није ни било. Поднели смо 31 амандман на предлог Одлуке о буџету, све сте их одбили. 
Предложени буџет за 2019. годину је изборни буџет са најавом нових партијских запошљавања, као и списак празних обећања грађанима Ниша. Због тога је Демократска странка против једног оваквог буџета. 

А како изгледају избори данас у Србији, могли смо да видимо у Лучанима. Због свега овога, као и у знак солидарности са одборницима опозиције из Ужица и Зајечара, у знак протеста због незаконитих изборних радњи у Лучанима, одборници Демократске странке су након гласања против предлога Одлуке о буџету Града Ниша за 2019. напустили данашњу седницу Скупштине Града Ниша".

 

Коментара: 0


#   Ниш   ДС   буџет   Јужна Србија Инфо   Миодраг Станковић   Скупштина града Ниша   локални избори
@demokrate @juznasrbija @Mikica_S @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима