Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Опозиција у Нишу честитала празнике

rssBookmark and Share

Ниш 30.12.2015. Јужна Србија Инфо

Свим суграђанима и суграђанкама желим да честитам празнике оном народном „од бога здравље и мир у држави“ и да пожелим свима нама још успешнију 2016. годину.

Опозиција у Нишу честитала празнике

Ова 2015. је била за нас Нишлије неуспешна година, није било никаквих резултата, имамо слабу и лоше организовану власт. Пред вама су људи који су алтернатива постојећој локалној власти и сигран сам да ће они који имају резултате и искуство већ на наредним локалним изборима заменити ову неуспешну власт", рекао је Бранислав Јовановић на заједничкој конференцији за новинаре опозиционих странака у Скупштини Града Ниша.

Он је истакао да ће се у наредној години борити да град на Нишави буде велико градилиште као некада.

"Потрудићемо се да Ниш поново ухвати прикључак са модерним европским градовима јер је очигледно да је заустављен развој нашег града у овом тренутку", каже Јовановић.

На питање новинара о коалиционом споразуму опозиције Јовановић одговара:

"Биће то један блистав коалициони споразум без икаквих уцена, без икакве трговине. Само имамо један циљ, а то је да се у Нишу живи боље и лепше."

Лидер Нишког НПС-а каже да је владајућој странци једино остао Александар Вучић.

"Ваљда видите на сваком кораку ће вам људи рећи, у продавници, школи, аутобусу, да је ситуација у граду никад гора. То ће вам рећи и мали, велики и средњи привредник, а и онај ко ради у државној фирми. Никад се у Нишу није говорило о отпуштањима“, наглашава

Јовановић и додаје да се слаже да треба да постоји рационализација у управи, али да овај град нема услове за ту рационализацију, ако не пружа шансу људима који остају без хлеба.

„Град на тај начин ствара од њих уличаре, проблематичне људе”, објашњава Јовановић.

Он каже да људима треба створити шансу.


„Макар и да раде у „Јури“, „Леонију“, „Бенетону“ као што смо ми то обезбедили. Овако дати отказ са отпремнином од 1 500 евра где ће само вратити дугове за струју не пружа шансу за живот ниједном нашем суграђанину који дође у ту ситуацију да изгуби посао“, закључује лидер нишког НПС-а.

Коментара: 0


#   Ниш   ДС   СНС   Нова година   Александар Вучић   Бошко Ристић   ЛДП   Драгослав Ћирковић   Бранислав Јовановић   Миодраг Станковић   СДС   критике   честитка   опозиција   власт   НПС Народни покрет Србије
@demokrate @sns_srbija @avucic @ldp @Mikica_S @socdemstranka @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима