Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Перформанс омладине Демократске странке у Нишу: Лежећи полицајци од креде

rssBookmark and Share

Ниш 20.09.2019. Јужно Србија Инфо

Како кажу из ГрО ДС-а у Нишу, на позив мештана Озренске улице омладина Демократске странке, организовала је акцију како би скренула пажњу градској власти на безбедност деце.

Перформанс омладине Демократске странке у Нишу: Лежећи полицајци од креде

Саопштење..

Околне улице имају лежеће полицајце, возачи их избегавају, радије пролазе кроз Озренску, брже возе и самим тим је угрожена безбедност, посебно деце које има много у овој улици. Житељи ове улице су прикупили потписе још пре годину дана за постављање лежећих полицајаца али до данас нема одговора надлежних.

"Омладина Демократске странке данашњом акцијом „цртања лежећих полицајаца кредом" жели да скрене пажну челницима Града и градске општине Пантелеј да проблем постоји и да се не решава"- изјавио је Стеван Гошић омладинац Демократске странке. 

"На позив станара Озренске улице дошли смо да подржимо њихове захтеве за постављање лежећих полицајца и да скренемо пажњу на безбедност саобраћаја. Јасно се види да је улица небезбедна и да ту има доста деце. Грађани Озренске улице покренули су иницијативу и прикупили потписе како би се у истоименој улици поставили лежећи полицајци. До дана данашњег нема одговора од стране надлежних. 

Захтевамо од надлежних органа да ураде нешто по питању безбедности и да испуне захтеве станара"- закључио је Гошић.

Коментара: 0


#   Ниш   ДС   саобраћај   омладина   лежећи полицајац
@demokrate @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима