Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Подршка нишких напредњака Вучићу у борби против мафије

rssBookmark and Share

Ниш 25.07.2021. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу издао је саопштење у коме даје подршку председику Вучићу у борби против мафије и осуђује напада на њега..

Подршка нишких напредњака Вучићу у борби против мафије

Саопштење прносимо у целости.

.Опозиција не престаје да заговара и подстиче насиље против председника Србије Александра Вучића, његове породице и грађана Србије. 

Овог пута се нису крили као што су то радили раније, већ за своје прљаве послове отворено користе мафијаша и убицу. Што смо више ближи циљу да ухапсимо и последњег криминалца, то је опозиција све оштрија и агресивнија у нападима. У томе им помажу медији разних тајкуна који су покрали стотине милиона евра народних пара док су били на власти.

Годинама уназад председник Александар Вучић се успешно бори против мафије коју су нам у аманет оставили данашњи тзв. опозиционари.

Нити претње, нити сила, нити било каква застрашивања, неће поколебати руководство Србије и грађане Србије у борби за бољу будућност.

Народ зна за кога да гласа и то показује на изборима. У Александру Вучићу су видели, виде и видеће свог заштитника, симбол давно отетог поноса и симбол победе над џелатима народа. Зато и на предстојећим председничким изборима Александар Вучић је једини и прави избор за све људе који желе добро Србији.

Народ жели да председник Вучић настави са својим радом, да настави започето и да заврши једном заувек са криминалцима које подржава опозиција. Народ који је жељан будућности и правде позива Александра Вучића да се кандидује и на наредним председничким изборима 2022. године како бисмо наставили развој Србије јер народ ове земље то заслужује.

 


#   Ниш   СНС   криминал   Александар Вучић   мафија   опозиција   Градски одбор
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима