Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Podrška niških naprednjaka Vučiću u borbi protiv mafije

rssBookmark and Share

Niš 25.07.2021. Južna Srbija Info

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu izdao je saopštenje u kome daje podršku predsediku Vučiću u borbi protiv mafije i osuđuje napada na njega..

Podrška niških naprednjaka Vučiću u borbi protiv mafije

Saopštenje prnosimo u celosti.

.Opozicija ne prestaje da zagovara i podstiče nasilje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegove porodice i građana Srbije. 

Ovog puta se nisu krili kao što su to radili ranije, već za svoje prljave poslove otvoreno koriste mafijaša i ubicu. Što smo više bliži cilju da uhapsimo i poslednjeg kriminalca, to je opozicija sve oštrija i agresivnija u napadima. U tome im pomažu mediji raznih tajkuna koji su pokrali stotine miliona evra narodnih para dok su bili na vlasti.

Godinama unazad predsednik Aleksandar Vučić se uspešno bori protiv mafije koju su nam u amanet ostavili današnji tzv. opozicionari.

Niti pretnje, niti sila, niti bilo kakva zastrašivanja, neće pokolebati rukovodstvo Srbije i građane Srbije u borbi za bolju budućnost.

Narod zna za koga da glasa i to pokazuje na izborima. U Aleksandru Vučiću su videli, vide i videće svog zaštitnika, simbol davno otetog ponosa i simbol pobede nad dželatima naroda. Zato i na predstojećim predsedničkim izborima Aleksandar Vučić je jedini i pravi izbor za sve ljude koji žele dobro Srbiji.

Narod želi da predsednik Vučić nastavi sa svojim radom, da nastavi započeto i da završi jednom zauvek sa kriminalcima koje podržava opozicija. Narod koji je željan budućnosti i pravde poziva Aleksandra Vučića da se kandiduje i na narednim predsedničkim izborima 2022. godine kako bismo nastavili razvoj Srbije jer narod ove zemlje to zaslužuje.

 


#   Niš   SNS   kriminal   Aleksandar Vučić   mafija   opozicija   Gradski odbor
@sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima