Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS Niš: Jug nije "dolina gladi" već centar razvoja

rssBookmark and Share

Niš 19.07.2019. Južna Srbija Info

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš u svom saopštenju medijima, pozdravlja uspostavljanje 12 novih avio-linija od nacionalnog značaja sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ i povratak nacionalnog prevoznika „ErSrbija“, kome će Niš biti i avio-baza.

SNS Niš: Jug nije "dolina gladi" već centar razvoja

Saopštenje...

Dok su pojedini niški opozicioni političari i samozvani građanski aktivisti širili svoju propagandu da je jedini cilj države gašenje avio-saobraćaja iz Niša, mi u Srpskoj naprednoj stranci, zajedno za ogromnom većinom Nišlija, verovali smo da će se razvoj niškog aerodroma nastaviti još brže. Posle godinu dana, pokazalo se da smo bili u pravu jer je sada Niš najveći aerodrom u Srbiji u državnom vlasništvu, u koji je preseljeno sedište preduzeća „Aerodromi Srbije“ i koji, na 22 avio-linije ima 47 letova nedeljno.

Zahvaljujuću predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije pet okruga sa juga centralne Srbije, koje je prethodna vlast označila kao „dolinu gladi“, nalazi se već nekoliko godina u centru razvoja.

Primera za to je mnogo – od ulaganja u niški aerodrom i izgradnje oba kraka koridora 10, preko ulaganja u zdravstvene, obrazovne, kulturne i sportske ustanove, do zapošljavanja najboljih studenata i brojnih novih radnih mesta i fabrika.

Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš daje punu podršku predsedniku Vučiću i Vladi Republike Srbije da nastave planirana ulaganja u Niš, Nišavski okrug i ceo jug Srbije i borbu za otvaranje još mnogo novih radnih mesta koja znače život za naše građane.

 


#   Niš   SNS   Aleksandar Vučić   Nišavski okrug   aerodrom   opozicija   Gradski odbor   jug Srbije   Aerodromi Srbije
@sns_srbija @avucic @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima