Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС Ниш: Југ није "долина глади" већ центар развоја

rssBookmark and Share

Ниш 19.07.2019. Јужна Србија Инфо

Градски одбор Српске напредне странке Ниш у свом саопштењу медијима, поздравља успостављање 12 нових авио-линија од националног значаја са нишког аеродрома „Константин Велики“ и повратак националног превозника „ЕрСрбија“, коме ће Ниш бити и авио-база.

СНС Ниш: Југ није "долина глади" већ центар развоја

Саопштење...

Док су поједини нишки опозициони политичари и самозвани грађански активисти ширили своју пропаганду да је једини циљ државе гашење авио-саобраћаја из Ниша, ми у Српској напредној странци, заједно за огромном већином Нишлија, веровали смо да ће се развој нишког аеродрома наставити још брже. После годину дана, показало се да смо били у праву јер је сада Ниш највећи аеродром у Србији у државном власништву, у који је пресељено седиште предузећа „Аеродроми Србије“ и који, на 22 авио-линије има 47 летова недељно.

Захваљујућу председнику Александру Вучићу и Влади Републике Србије пет округа са југа централне Србије, које је претходна власт означила као „долину глади“, налази се већ неколико година у центру развоја.

Примера за то је много – од улагања у нишки аеродром и изградње оба крака коридора 10, преко улагања у здравствене, образовне, културне и спортске установе, до запошљавања најбољих студената и бројних нових радних места и фабрика.

Због тога Градски одбор Српске напредне странке Ниш даје пуну подршку председнику Вучићу и Влади Републике Србије да наставе планирана улагањa у Ниш, Нишавски округ и цео југ Србије и борбу за отварање још много нових радних места која значе живот за наше грађане.

 


#   Ниш   СНС   Александар Вучић   Нишавски округ   аеродром   опозиција   Градски одбор   југ Србије   Аеродроми Србије
@sns_srbija @avucic @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима