Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прелетач:Функционер ДСС-а приступио УРС-у

rssBookmark and Share

Нишка Бања 18.11.2012. Izvor:Agencija TANJUG

Досадашњи функционер Демократске странке Србије (ДСС) и председник градске општине Нишка Бања Зоран Видановић напустио је ту странку и приступио Уједињеним регионима Србије (УРС).

Прелетач:Функционер ДСС-а приступио УРС-у

Видановић је на последњим локалним изборима у Нишкој Бањи наступао са коалицијом „Идемо даље – Зоран Видановић“, која је заједно с њим приступила УРС-у.

Ово је трећи мандат Видановића на месту председника градске општине Нишка Бања.

Представљајући споразум овог викенда, представници УРС-а су рекли да је Видановић 16. по реду локални лидер који је члан УРС-а.

У ДСС-у нису желели да посебно коментаришу Видановићеву одлуку о приступању УРС-у.

Председник Градског одбора ДСС-а Милан Лапчевић рекао је кратко Танјугу да Видановић мора да објасни своје политичко деловање и како је то сада савезник са неким против кога се некад борио.

На последњим изборима Видановић је био на листи ДСС-а за одборнике у Скупштини града Ниша. Један је од оснивача ДСС-а у Нишу и раније председник Градског одбора те странке.

Осим Видановића у Нишкој Бањи, УРС на челу највеће градске општине Медијана такође има свог члана, председника те општине Небојшу Крстића. На челу општина Палилула и Црвени крст је кадар Српаке напредне странке, а на челу градске општине Пантелеј је социјалиста.


#   Нишка Бања   Милан Лапчевић   Зоран Видановић   Пантелеј   градске општине
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима