Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preletač:Funkcioner DSS-a pristupio URS-u

rssBookmark and Share

Niška Banja 18.11.2012. Izvor:Agencija TANJUG

Dosadašnji funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) i predsednik gradske opštine Niška Banja Zoran Vidanović napustio je tu stranku i pristupio Ujedinjenim regionima Srbije (URS).

Preletač:Funkcioner DSS-a pristupio URS-u

Vidanović je na poslednjim lokalnim izborima u Niškoj Banji nastupao sa koalicijom „Idemo dalje – Zoran Vidanović“, koja je zajedno s njim pristupila URS-u.

Ovo je treći mandat Vidanovića na mestu predsednika gradske opštine Niška Banja.

Predstavljajući sporazum ovog vikenda, predstavnici URS-a su rekli da je Vidanović 16. po redu lokalni lider koji je član URS-a.

U DSS-u nisu želeli da posebno komentarišu Vidanovićevu odluku o pristupanju URS-u.

Predsednik Gradskog odbora DSS-a Milan Lapčević rekao je kratko Tanjugu da Vidanović mora da objasni svoje političko delovanje i kako je to sada saveznik sa nekim protiv koga se nekad borio.

Na poslednjim izborima Vidanović je bio na listi DSS-a za odbornike u Skupštini grada Niša. Jedan je od osnivača DSS-a u Nišu i ranije predsednik Gradskog odbora te stranke.

Osim Vidanovića u Niškoj Banji, URS na čelu najveće gradske opštine Medijana takođe ima svog člana, predsednika te opštine Nebojšu Krstića. Na čelu opština Palilula i Crveni krst je kadar Srpake napredne stranke, a na čelu gradske opštine Pantelej je socijalista.


#   Niška Banja   Milan Lapčević   Zoran Vidanović   Pantelej   gradske opštine
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima