Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Проглашена листа СУВЕРЕНИСТИ покрета ДЈБ за градске и општинске изборе

rssBookmark and Share

Ниш 08.06.2020. Јужна Србија Инфо

Покрет Доста је било предао је листе за предстојеће локалне изборе. Чланови покрета, као и нестраначке личности са листе, учествоваће на изборима за скупштину града Ниша и општине Медијана на листи СУВЕРЕНИСТИ под редним бројем 13.

Проглашена листа СУВЕРЕНИСТИ покрета ДЈБ за градске и општинске изборе

Листе су предате након двонедељног скупљања потписа. Сви потписи скупљени су на време и самостално. Покрет ДЈБ нема армију уцењених чланова који су обавезни да гласају и потписују на команду. Сваки прикупљени потпис подршке резултат је искрене подршке грађана. Градска и општинска изборна комисија нису имале примедбе на предату документацију те су листе одмах проглашене.

На листама се налазе, како досадашњи одборници тако и нова лица из покрета као и нестраначке личности.

Носилац листе за Скупштину града и кандидат за градоначелника Ниша је Родољуб Михајловић, рођен 24.09.1952. године, дипломирани грађевински инжењер и нестраначка личност.

У дугогодишњој професионалној каријери, у својству главног инжењера оперативе, непосредно је руководио у изградњи школа, индустријских, пословних и стамбених објеката. У радном веку учествовао је у изградњи преко 500 станова, Дечје хируршке клинике у Нишу. Последњих пет година свог радног века, Михајловић је био начелник Управе за планирање и изградњу Града Ниша. У целом том периоду Управа је била у пет најефикаснијих, а често и најефикаснија Управа у решавању поднетих захтева у поступку издавања дозвола за изградњу. О заслугама сведочи и признање НАЛЕД -а ( Националне алијансе за економски развој) добијено 2013. године. Сада је у пензији, међутим, и даље активан као стручни консултант у три пројектна бироа у Нишу. Супруг и отац.

Листу СУВЕРЕНИСТИ за изборе за скупштину општине Медијана предводи Дејан Соврлић, рођен 31.12.1980. године. Соврлић је у претходном сазиву био шеф одборничке групе ДЈБ која је била позната по динамичним и аргументованим расправама за скупштинском говорницом. Дејан Соврлић има звање инжењера заштите животне средине и просторног планирања, чиме се и бави у слободно време. Каријеру пословног преговарача и аналитичара гради већ 16 година у интернационалној компанији. Отац двоје деце.

Ми смо Покрет пристојних грађана. Ми смо Суверенисти, за нас само Србија нема алтернативу! Нашем Граду је потребан систем. Систем треба променити и дубоко верујемо да је та промена могућа. Све може да функционише када Град воде озбиљни и одговорни људи иза којих нема афера и моралног урушавања.

 


#   Ниш   Родољуб Михајловић   Доста је било   ДЈБ   Избори 2020   ДЈБ Суверенисти
@DostaJeBilo @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима