Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Распуштен Општински одбор СПС у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 16.12.2014. С. Радовић

Општински одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) у Прокупљу, са Љубишом Ђурковићем на челу, распуштен је данас и уведен Привремени орган са председником Гораном Јанићијевићем.

Распуштен Општински одбор СПС у Прокупљу

Комплетно руководство прокупачких социјалиста смењено је на предлог председника СПС Ивице Дачића, због неорганизованост досадашњег прокупачког одбора СПС, неспровођењa избора на локалу, као и потпуног раскола у странци у општинском одбору у Прокупљу.

У међувремену, смењена је и досадашња директорка Опште болнице ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу др Радмила Антонијевић из редова Социјалистичке партије Србије СПС.

Највеће изненађење је било то што су за њену смену гласали и чланови странке СПС, који је и поставио почетком године за директора те здравствене установе.

Огорчена због издаје партијских колега бивша директорка и висока чланица СПС Радмила Антонијевић већ пакује своје ствари из канцеларије.

Поред тога што годину дана нису успели да одрже ниједну седницу због недостатка кворума, приликом неуспелих покушаја да се седница општинског одобра СПС у Прокупљу одржи долазило је и до туче међу чланова те странке због чега је интервенисала полиција као и Хитна медицинска помоћ.

 

Коментара: 0


#   Прокупље   СПС   полиција   Љубиша Ђурковић   Ивица Дачић   Радмила Антонијевић   Општински одбор   распуштање    
@socijalisti @DacicIvica @


 


[ Додај коментар ]