Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Raspušten Opštinski odbor SPS u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 16.12.2014. S. Radović

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Prokuplju, sa Ljubišom Đurkovićem na čelu, raspušten je danas i uveden Privremeni organ sa predsednikom Goranom Janićijevićem.

Raspušten Opštinski odbor SPS u Prokuplju

Kompletno rukovodstvo prokupačkih socijalista smenjeno je na predlog predsednika SPS Ivice Dačića, zbog neorganizovanost dosadašnjeg prokupačkog odbora SPS, nesprovođenja izbora na lokalu, kao i potpunog raskola u stranci u opštinskom odboru u Prokuplju.

U međuvremenu, smenjena je i dosadašnja direktorka Opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju dr Radmila Antonijević iz redova Socijalističke partije Srbije SPS.

Najveće iznenađenje je bilo to što su za njenu smenu glasali i članovi stranke SPS, koji je i postavio početkom godine za direktora te zdravstvene ustanove.

Ogorčena zbog izdaje partijskih kolega bivša direktorka i visoka članica SPS Radmila Antonijević već pakuje svoje stvari iz kancelarije.

Pored toga što godinu dana nisu uspeli da održe nijednu sednicu zbog nedostatka kvoruma, prilikom neuspelih pokušaja da se sednica opštinskog odobra SPS u Prokuplju održi dolazilo je i do tuče među članova te stranke zbog čega je intervenisala policija kao i Hitna medicinska pomoć.

 


#   Prokuplje   SPS   policija   Ljubiša Đurković   Ivica Dačić   Radmila Antonijević   Opštinski odbor   raspuštanje    
@socijalisti @DacicIvica @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima