Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Смењен директор са једне од чак 16 функција

rssBookmark and Share

14.02.2013. Izvor: Blic

Костић је рекао да је за време његовог управљања предузеће добро функционисало, а јуче по подне, након што је изгласана смена, био је недоступан за коментар.

Смењен директор са једне од чак 16 функција
Љубомир Костић из ДСС-а, в.д. директора “Тржница” из Ниша, који је у исто време био и стечајни управник у чак 16 предузећа смењен је на седнции Скупштине Града. Смену је затражила његова странка управо због тога што је обављао више функција у различитим предузећима.

Скупштина Града је само дан раније усвојила план пословања “Тржнице” за 2013. годину који је предложио Костић. Образлажући програм рада, Костић је рекао да је за време његовог управљања предузеће добро функционисало, а јуче по подне, након што је изгласана смена, био је недоступан за коментар.

Милан Лапчевић, председник Градског одбора ДСС, каже да приликом постављења Костића на место в.д. директора нису знали да има толико велики број функција. Он је рекао и да је Костић коректно радио у “Тржници”, да је повећао приходе, сдмањио расходе и смањио корупцију, али да не желе да се у јавности помиње та тема.

Костић који је био постављен 19. септембра прошле године осим јавне функције, истовремено је обављао функције стечајног управника у 16 предузећа, сувласник је приватне фирме и предузетничке радње.

На место в.д. директора, на предлог ДСС-а изгласан је Радован Милојевић.


#   Милан Лапчевић   стечајни управник   Љубомир Костић   Радован Милојевић   Скупштина града
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима