Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Smenjen direktor sa jedne od čak 16 funkcija

rssBookmark and Share

14.02.2013. Izvor: Blic

Kostić je rekao da je za vreme njegovog upravljanja preduzeće dobro funkcionisalo, a juče po podne, nakon što je izglasana smena, bio je nedostupan za komentar.

Smenjen direktor sa jedne od čak 16 funkcija
Ljubomir Kostić iz DSS-a, v.d. direktora “Tržnica” iz Niša, koji je u isto vreme bio i stečajni upravnik u čak 16 preduzeća smenjen je na sedncii Skupštine Grada. Smenu je zatražila njegova stranka upravo zbog toga što je obavljao više funkcija u različitim preduzećima.

Skupština Grada je samo dan ranije usvojila plan poslovanja “Tržnice” za 2013. godinu koji je predložio Kostić. Obrazlažući program rada, Kostić je rekao da je za vreme njegovog upravljanja preduzeće dobro funkcionisalo, a juče po podne, nakon što je izglasana smena, bio je nedostupan za komentar.

Milan Lapčević, predsednik Gradskog odbora DSS, kaže da prilikom postavljenja Kostića na mesto v.d. direktora nisu znali da ima toliko veliki broj funkcija. On je rekao i da je Kostić korektno radio u “Tržnici”, da je povećao prihode, sdmanjio rashode i smanjio korupciju, ali da ne žele da se u javnosti pominje ta tema.

Kostić koji je bio postavljen 19. septembra prošle godine osim javne funkcije, istovremeno je obavljao funkcije stečajnog upravnika u 16 preduzeća, suvlasnik je privatne firme i preduzetničke radnje.

Na mesto v.d. direktora, na predlog DSS-a izglasan je Radovan Milojević.


#   Milan Lapčević   stečajni upravnik   Ljubomir Kostić   Radovan Milojević   Skupština grada
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima