Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због одласка у тоалет смењена Данијела Милићевић, ГО СНС отказан из непознатих разлога?!

rssBookmark and Share

Црвени Крст градска општина 27.11.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Одборничком већином, секретар Скупштине општине Црвени Крст Данијела Милићевић, смењена је са те функције. Незванично, овакав исход нема одобрење страначких органа у Нишу, због чега су напредњаци требали да разговарају на састанку Градског одбора, заказаном за уторак 28. новембра, који је данас изненада отказан до даљњег.

Колико
Колико "јуче" на прослави Свете Петке у хармонији, али око кадровских питања размимоилажење, Фото: Јужна Србија Инфо

Разрешење Данијеле Милићевић, која функцију секретара Скупштине општине Црвени Крст у Нишу обавља већ седам година, је покренуло 13 одборника, јер је напустила претходну седницу Скупштине ове општине због "одласка у тоалет" и то на пет минута, без одобрења председавајућег, чиме је нарушила њен углед, стоји у образложењу предлагача?!

На данас, изненада одложеном састанку Градског одбора СНС-а, који је првобитно заказан за уторак 28. новембра, нишки напредњаци су требали да расправаљју о смени Данијеле Милићевић, предлогу кандидата за новог директора Туристичке организације Ниш, партијској недисциплини, односно избацивању Милоша Банђура из странке и његовој смени са места заменика градоначелника Ниша.

Како је портал Јужна Србија Инфо раније писао, да напредњаке у граду очекује тежак викенд и да ће се неслагања око кадровских питања наставити, очекивања познавалаца прилика у граду на Нишави су се и обистинила, а да ствар још није "свршена", и да викенд има продужени ефекат, потврђује неочекивано одлагање до даљњег, састанка Градског одбора Српске напредне странке у Нишу.

Коментара: 0


#   СНС   Јужна Србија Инфо   Црвени Крст градска општина   Милош Банђур   Градски одбор   Туристичка организација Ниш   Данијела Милићевић
@sns_srbija @juznasrbija @Milos_Bandjur @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима