Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Зна ли Вучић куда иде нишки СНС, кроз "демократско" паковање већине нестручних?

rssBookmark and Share

16.11.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

У граду на Нишави је тренутно невиђен сценарио апсолутизма, кроз правно паковање демократске већине, у свим сферама, од избора за директоре јавних предузећа до огромних пропуста за безбедност грађана, кроз случај "Банђур", безбедносних пропуста на аеродрому "Константин Велики" и поред "стручног" обезбеђења.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Имагинарна нишка сила већине-мањине чланова функционера Српске напредне странке, оних придошлих чланова-кадрова, који тренутно заузимају најбитније функције и руководећа места у граду је све јача и у поступцима нервознија, политички аматерска.

Најсвежији пример политичког "обрачуна" је паљење приватног аутомобила заменика градоначелника Ниша Милоша Банђура, члана и функционера СНС-а, мада и самог актера афере избора директора јавних предузећа. 

Да ли је Милош Банђур борац за правду, учесник у борби за власт, или политички дисидент показаће време. Свакако, сам атак на нечији живот је за свку осуду.

"Њихова страначка борба" и не би требало много да тангира грађање, али када се ради о безбедности грађана, или покушају лобирања и гурању кандидата са криминалним досијеом за директора Туристичке организације Ниш, онда је то "ствар" битна за све нас.

Са избором директора јавних предузећа и установа у Нишу још увек није све завршено. Преостало је да се "изабере" директор Туристичке организације Ниш, по свим статистикама и показатељима у прошле четири године, предузеће са најбољим резултатима.

Како незванично сазнајемо, актуелна "СНС гарнитура придошлица" покушаће да проугра кандидата (жена) који иза себе има криминалну аферу 25.000 евра невладиног пројекта, на штету Града Ниша и грађана, а све зарад удомљавања "кумовских и буразерских" чланова стрнке.

"Нестручни" кадрови додирују и оно што је неприкосновено, безбедност грађана, а то потврђује и бланко пролаз (строго чувано и тајно) експлозивних направа на аеродрому "Константин Велики", под бурним оком "стручног" обезбеђња запосленог од стране највеће странке у Нишу", говори незванично саговорник портала Јужна Србија Инфо.

Како ће "Београд" реаговати, и да ли уопште зна шта се дешава у највећем граду на југу Србије у коме често заседа и сама Влада Републике Србије, остаје да сачекамо...


#   СНС     Јужна Србија регион   Александар Вучић   Влада Републике Србије   Јужна Србија Инфо   Милош Банђур   политика   Туристичка организација Ниш   кадрови
@sns_srbija @avucic @Vlada_SR @juznasrbija @Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима