Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНП: Избеглице из Сирије су јако опасне по Лесковац!

rssBookmark and Share

Лесковац 14.11.2015. ЈугМедиа

Могућа изградња стационара за избеглице у Лесковцу, како су то пренели поједини национални медији, била би реална опасност по животе свих житеља овог града, упозоравају у Српској народној партији (СНП).

СНП: Избеглице из Сирије су јако опасне по Лесковац!

Градски одбор ове странке се на данашњој конференцији за новинаре осврнуо на објаве да би празна војна касарна „Јабланица“ у Лесковцу могла да постане нови прихватни центар за избеглице од којих се Европа брани зидовима.

„Међу њима засигурно има терориста. И ако се не би десио било какав напад, таква појава би јако лоше утицала на ионако лошу економску карту Лесковца. Много је људи без посла у нашем граду, а избеглице би представљале још већи терет на наша плећа који не би успели да поднесемо”, упозорила је Гордана Јовановић, потпредседница ГрО СНП-а.

Синоћњи терористички напад у Паризу у коме је погинуло преко 150 људи требало би да буде аларм Влади Републике Србије да још одмах промени политику према избеглицама из Сирије и Ирака, кажу у овој странци.

„Наш став је потпуно јасан – изградња зида према Македонији због неконтолисаног прилива миграната и стога контрола избеглица. Боље би било да сада градимо зид који ће спречити прилив избеглица него да касније као Французи стварамо зид плача”, закључила је Јовановићева.


#   Лесковац   избеглице   Српска народна партија СНП   Градски одбор   без посла   Гордана Јовановић   прихватни центар   Ана Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима