Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС: Испитаћемо трговину органима

rssBookmark and Share

29.04.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

Кандидат Српске напредне странке за председника Владе Србије Јоргованка Табаковић изјавила је данас у Куршумлији да ће први корак Српске напредне странке, ако дође на власт, бити испитивање и кажњавање свих одговорних за трговину људским органима на Косову и Метохији.

СНС: Испитаћемо трговину органима

"Нечувени злочини трговине српским органима јесу брига Србије и читаве међународне заједнице. Први корак који ће урадити СНС доласком на власт да би Србија могла да буде партнер са свим међународним органима, јесте истраживање трговине људским органима на Космету", рекла је Табаковићева на предизборном скупу СНС у Куршумлији.

Она сматра да актуелна власт покушава север Косова да учини кризним подручјем да би оправдали постојање мисије ЕУ у покрајини. "Еулекс мора да докаже своју потребу постојања и избори на Косову су им прилика да вежбају строгоћу и оправданост свога постојања", рекла је Табаковић.

Она је такође рекла да ће се СНС, ако дође на власт, залагати за отварање нових радних места како млади и школовани људи не би напуштали Србију.

Табаковићева је рекла да СНС више неће одговарати на "прљаву кампању" која се води против те странке и изразила сумњу у регуларност предстојећих избора, поготову на Косову. Конвенцији у Куршумлији поред Јоргованке Табаковић присуствовао је и члан Економског савета СНС-а Миленко Џелатовић.

Табаковић је данас, током посете Куршумлији,разговарала с грађанима о проблемима у овој сиромашној општини.


#     Јоргованка Табаковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима