Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Србија више не жели да толерише Вучића"

rssBookmark and Share

Врање 29.11.2014. Јужна Србија Инфо/Ок Радио

Председник ДС Бојан Пајтић задовољан је радом Градског одбора те странке у Врању

"Србија више не жели да толерише Вучића"

Пајтић је приликом посете Градском одбору ДС- а у Врању, у петак поподне, рекао да су овдашње демократе успеле да окупе велики број изузетно компетентних људи из различитих области.

– Реч је о организацији која је 2008. успела да победи на изборима у овом граду, што је први пут у историји Демократске странке да победи у Врању.

У том смислу ова организација има моје пуно поверење и поверење председништва странке.

Морам да напоменем да смо странка која веома држи до децентрализације и аутономије својих локалних организација. С тим у вези, политика на локалном нивоу, начин на који ће се излазити на локалне изборе и начин одговорног понашања чланова ДС у локалним самоуправама је нешто што се одлучује на локалном нивоу – каже Пајтић за ОК Радио.

На питање шта ће се дешавати са демократама у Трговишту где више не постоји Општински одбор, већ само повереништво, Пајтић је рекао да ће ускоро бити одржани избори у свим локалним срединама где су одбори на нивоу повереништва.

Пајтић је пред стотинак чланова странке рекао да Србија више нема времена за губљење и да неће више да толерише неспособну власт на челу са премијером Александром Вучићем.

Демократска странка је покренула и велику акцију прикупљања потписа грађана који су за хитно стављање ван снаге закона којим се за 10 посто смањују пензије и плате грађанима Србије.

До сада је, како је казао Пајтић, прикупљено око 30.000 потписа, додавши да влада велико интересовање грађана у целој Србији за ову иницијативу.

 


#   Врање   ДС   Трговиште   Бојан Пајтић   Општински одбор   ОК Радио
@demokrate @PajticBojan @okradio_rs @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима