Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Srbija više ne želi da toleriše Vučića"

rssBookmark and Share

Vranje 29.11.2014. Južna Srbija Info/Ok Radio

Predsednik DS Bojan Pajtić zadovoljan je radom Gradskog odbora te stranke u Vranju

"Srbija više ne želi da toleriše Vučića"

Pajtić je prilikom posete Gradskom odboru DS- a u Vranju, u petak popodne, rekao da su ovdašnje demokrate uspele da okupe veliki broj izuzetno kompetentnih ljudi iz različitih oblasti.

– Reč je o organizaciji koja je 2008. uspela da pobedi na izborima u ovom gradu, što je prvi put u istoriji Demokratske stranke da pobedi u Vranju.

U tom smislu ova organizacija ima moje puno poverenje i poverenje predsedništva stranke.

Moram da napomenem da smo stranka koja veoma drži do decentralizacije i autonomije svojih lokalnih organizacija. S tim u vezi, politika na lokalnom nivou, način na koji će se izlaziti na lokalne izbore i način odgovornog ponašanja članova DS u lokalnim samoupravama je nešto što se odlučuje na lokalnom nivou – kaže Pajtić za OK Radio.

Na pitanje šta će se dešavati sa demokratama u Trgovištu gde više ne postoji Opštinski odbor, već samo povereništvo, Pajtić je rekao da će uskoro biti održani izbori u svim lokalnim sredinama gde su odbori na nivou povereništva.

Pajtić je pred stotinak članova stranke rekao da Srbija više nema vremena za gubljenje i da neće više da toleriše nesposobnu vlast na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Demokratska stranka je pokrenula i veliku akciju prikupljanja potpisa građana koji su za hitno stavljanje van snage zakona kojim se za 10 posto smanjuju penzije i plate građanima Srbije.

Do sada je, kako je kazao Pajtić, prikupljeno oko 30.000 potpisa, dodavši da vlada veliko interesovanje građana u celoj Srbiji za ovu inicijativu.

 


#   Vranje   DS   Trgovište   Bojan Pajtić   Opštinski odbor   OK Radio
@demokrate @PajticBojan @okradio_rs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima