Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Demokrate sređuju svoje redove

rssBookmark and Share

Vranje 12.08.2014. JugMedia

Dr Slobodan Stamenković predsednik gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Vranju rekao je za juGmediu da je ovaj odbor dobio zadatak da „pokrene“ odbore u nekim odborima Pčinjskog okruga.

Demokrate sređuju svoje redove

„Dobili smo dodatnu odgovornost da zavedemo red u ostalim opštinskim odborima na nivou okruga. Naime, ako izuzmemo Vranje i Vladičin Han, kao Trgovište delimično u ostalim opštinama okruga kao da odbori ne fukcionišu. Čekamo iz centrale zvanične instrukcije kako da pokrenemo odbore“, kaže Stamenković.

Na konferenciji za novinare, upriličene povodom šest meseci participiranja u vlasti Stamenković je rezimirao uspehe direktora, većnika i ostalih funkcionera koji su ulaskom u vlast preuzeli odgovornost i dodaje  da je reč o veoma hrabrim ljudima koji su funkcije preuzeli u vreme kada je u stranci, gradu, ali i u celoj zemlji bilo dosta, kako je kazao, „političkih i finansijskih turbulencija“.

„Svi ovi ljudi su prave demokrate, koje su se oduprele raznim lošim dešavanjima, podmetanjima i ucenama. Ja sam danas ponosan na sve te ljude koji su ostali u pravoj stranci u trenucima koji su bili prelomni za budućnost demokratije“, istakao je Stamenković.

 


#   Vranje   DS   Vladičin Han   Trgovište   Pčinjski okrug   Slobodan Stamenković
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima