Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Срђан Алексић испунио предизборно обећање и прву плату уступио угроженима (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 09.09.2016. З.Стојнић, Јужна Србија Инфо

Адвокат Срђан Алексић је у току предизборне капање јавно обећао да ће први новчани износ који буде примио ако буде изабран на неку од политичких функција у Градској општини Медијана уступити онима којима је то најпотребније. Јуче је дато обећање и испунио.

Фото: Б.С.
Фото: Б.С.

Новчану накнаду у висини од 50.000 хиљада динара коју ће сваког месеца примати као заменик председника Скупштине ГО Медијана у Нишу, адвокат Срђан Алексић ће давати у хуманитарне срхе, онима којима је то најпотребније. 

Овим чином Алексић је испунио обећање дато током предизборне кампање.

10.000 динара добила је студеткиња из Јагодине Јелена Николић, за потребе студирања у Келну.

Такође износ од 10 хиљада примила је и Биљана Јовановић, а у име  Удружења рехабилитатора деце са посебним потребама, Гордана Живковић.

Појединачно помоћ је додељена самохраној мајци двоје деце, Марији Јанковић, која је била добровољац у оружаним сукобима на КИМ 1999. године и Соњи Нешковић, такође самохраној мајци четворо деце.

Сам Алексић није желео да се медијски експонира на јучерашњој конференцији за новинаре, зато преносимо објаву са његовог Фејсбук налога у целости..

ПРИЈАТЕЉИ,

Моји сарадници су данас уручили на пет једнаких делова износ од 50.400 динара који сам примио на име накнаде као заменик председника Скупштине ГО Медијана, и то :
- госпођи Соњи Нешковић, самохраној мајци са четворо деце
- госпођи Марији Јанковић, самохраној мајци са двоје деце, учесници оружаних сукоба као добровољац на Косову и Метохији,
- Удружењу рехабилитатора родитеља деце ометене у развоју, новац је примила председница Гордана Живковић
- Удружењу самохраних мајки, новац је примила Биљана Јовановић, овлашћено лице
- Јелени Николић, виолинисткињи из Јагодине, чија је бака апеловала да јој се помогне након положеног пријемног испита на престижном Факултету музике и плеса у Келну.
Користим ову прилику да вам укажем да ми се обратите за помоћ. Моја су врата увек отворена за све вас. Следећи месец поделићемо другима. 

Такође преносимо писмо упућено новинарима и грађанима Ниша..

ВИДЕО : МРЦ Ниш, Бранко Стефановић

video...

Коментара: 0


#   Медијана градска општина   хуманитарна помоћ   Срђан Алексић   Биљана Јовановић   Удружење самохраних мајки   Ана Јовановић   Ана Живковић   Јелена Николић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима