Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Srđan Aleksić ispunio predizborno obećanje i prvu platu ustupio ugroženima (VIDEO)

rssBookmark and Share

Medijana gradska opština 09.09.2016. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Advokat Srđan Aleksić je u toku predizborne kapanje javno obećao da će prvi novčani iznos koji bude primio ako bude izabran na neku od političkih funkcija u Gradskoj opštini Medijana ustupiti onima kojima je to najpotrebnije. Juče je dato obećanje i ispunio.

Foto: B.S.
Foto: B.S.

Novčanu naknadu u visini od 50.000 hiljada dinara koju će svakog meseca primati kao zamenik predsednika Skupštine GO Medijana u Nišu, advokat Srđan Aleksić će davati u humanitarne srhe, onima kojima je to najpotrebnije. 

Ovim činom Aleksić je ispunio obećanje dato tokom predizborne kampanje.

10.000 dinara dobila je studetkinja iz Jagodine Jelena Nikolić, za potrebe studiranja u Kelnu.

Takođe iznos od 10 hiljada primila je i Biljana Jovanović, a u ime  Udruženja rehabilitatora dece sa posebnim potrebama, Gordana Živković.

Pojedinačno pomoć je dodeljena samohranoj majci dvoje dece, Mariji Janković, koja je bila dobrovoljac u oružanim sukobima na KIM 1999. godine i Sonji Nešković, takođe samohranoj majci četvoro dece.

Sam Aleksić nije želeo da se medijski eksponira na jučerašnjoj konferenciji za novinare, zato prenosimo objavu sa njegovog Fejsbuk naloga u celosti..

PRIJATELjI,

Moji saradnici su danas uručili na pet jednakih delova iznos od 50.400 dinara koji sam primio na ime naknade kao zamenik predsednika Skupštine GO Medijana, i to :
- gospođi Sonji Nešković, samohranoj majci sa četvoro dece
- gospođi Mariji Janković, samohranoj majci sa dvoje dece, učesnici oružanih sukoba kao dobrovoljac na Kosovu i Metohiji,
- Udruženju rehabilitatora roditelja dece ometene u razvoju, novac je primila predsednica Gordana Živković
- Udruženju samohranih majki, novac je primila Biljana Jovanović, ovlašćeno lice
- Jeleni Nikolić, violinistkinji iz Jagodine, čija je baka apelovala da joj se pomogne nakon položenog prijemnog ispita na prestižnom Fakultetu muzike i plesa u Kelnu.
Koristim ovu priliku da vam ukažem da mi se obratite za pomoć. Moja su vrata uvek otvorena za sve vas. Sledeći mesec podelićemo drugima. 

Takođe prenosimo pismo upućeno novinarima i građanima Niša..

VIDEO : MRC Niš, Branko Stefanović


#   Medijana gradska opština   humanitarna pomoć   Srđan Aleksić   Biljana Jovanović   Udruženje samohranih majki   Ana Jovanović   Ana Živković   Jelena Nikolić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima