Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Станковић за Јужну Србију Инфо: Наводи да се пише петиција ради продужења мог мандата су нетачни!

rssBookmark and Share

Ниш 06.04.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Наводи о некаквој петицији у ДС су потпуно нетачни. Једини тачан податак је да у ДС никада није нити ће бити икаквих петиција, а поготову било каквог нестатутарног и самовољног продужења ичијег мандата, па и мог као председника ГрО ДС, изјавио је за Јужну Србију Инфо председник ГрО ДС-а у Нишу.

Станковић за Јужну Србију Инфо: Наводи да се пише петиција ради продужења мог мандата су нетачни!

Станковићев деманти, поводм навода у медијима и нишкој јавности, да његови блиски сарадници потписују петицију, како би му се продужио мандат на челу  нишких демократа, иако нису расписани унутарстраначки избори, преносимо у целости.

Драго ми је да се многи интересују за сам рад Демократске странке у Нишу.

"Одлука, а не петиција Градског одбора је донета, имајући у виду најављивану могућност расписивања односно бојкота локалних и републицких избора, када би било потпуно несврсисходно улазити у унутарстраначке изборе. 

Мој мандат истиче 10. априла и у складу са одлукама надлежних органа ДС биће регулисан статус и председника и чланова ГрО ДС у Нишу. О томе смо говорили на предходној седници Градског одбора ДС у Нишу. 

За разлику од многих странака у Нишу које функционишу преко повереника, ДС своје руководство бира на изборима, где је сваком члану омогућено да бира и буде биран, што и јесте одлика једне демократске и организоване политичке странке", рекао је Станковић.

Коментара: 0


#   Ниш   ДС   петиција   политика   Миодраг Станковић   политичке странке   унутарстраначки избори
@demokrate @Mikica_S @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима