Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stanković za Južnu Srbiju Info: Navodi da se piše peticija radi produženja mog mandata su netačni!

rssBookmark and Share

Niš 06.04.2019. Z.S. Južna Srbija Info

Navodi o nekakvoj peticiji u DS su potpuno netačni. Jedini tačan podatak je da u DS nikada nije niti će biti ikakvih peticija, a pogotovu bilo kakvog nestatutarnog i samovoljnog produženja ičijeg mandata, pa i mog kao predsednika GrO DS, izjavio je za Južnu Srbiju Info predsednik GrO DS-a u Nišu.

Stanković za Južnu Srbiju Info: Navodi da se piše peticija radi produženja mog mandata su netačni!

Stankovićev demanti, povodm navoda u medijima i niškoj javnosti, da njegovi bliski saradnici potpisuju peticiju, kako bi mu se produžio mandat na čelu  niških demokrata, iako nisu raspisani unutarstranački izbori, prenosimo u celosti.

Drago mi je da se mnogi interesuju za sam rad Demokratske stranke u Nišu.

"Odluka, a ne peticija Gradskog odbora je doneta, imajući u vidu najavljivanu mogućnost raspisivanja odnosno bojkota lokalnih i republickih izbora, kada bi bilo potpuno nesvrsishodno ulaziti u unutarstranačke izbore. 

Moj mandat ističe 10. aprila i u skladu sa odlukama nadležnih organa DS biće regulisan status i predsednika i članova GrO DS u Nišu. O tome smo govorili na predhodnoj sednici Gradskog odbora DS u Nišu. 

Za razliku od mnogih stranaka u Nišu koje funkcionišu preko poverenika, DS svoje rukovodstvo bira na izborima, gde je svakom članu omogućeno da bira i bude biran, što i jeste odlika jedne demokratske i organizovane političke stranke", rekao je Stanković.

Komentara: 0


#   Niš   DS   peticija   politika   Miodrag Stanković   političke stranke   unutarstranački izbori
@demokrate @Mikica_S @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima