Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvoreno pismo i novogodišnja čestitka predsednika niških demokrata gradonačelniku Niša

rssBookmark and Share

Niš 12.12.2019. Južna Srbija Info

Predsednik Grdaskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković, uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Darku Bulatoviću.

Ilustracija
Ilustracija

Saopštenje prenosimo u celosti...

Otvoreno pismo gradonačelniku Niša i novogodišnja čestitka. 

Poštovani gradonačelniče, primećujem Vašu "ozbiljnu brigu i želju" da u predizbornoj godini pomognete osiromašenom narodu, jer kako drugačije da shvatimo Vašu najavu da ćete omogućiti građanima da  svoje neplaćene račune plaćaju u narednih 10 godina i da će biti otpisane kamate. 

Da li to znači da od "zlatnog doba" u Srbiji nema ništa? Kako to da premijerka izjavljuje da smo sve bogatiji, a vi priznajete da jedna trećina građana Niša nema novca da plati račune za komunalne usluge? Ko ovde ne govori istinu? Hoćete li ponovo sto puta reći nepravda? Da li znate da je 36000 porodica u Nišu na ivicu siromaštva došlo upravo u poslednjih 7 godina otkad je SNS na vlasti? Da li shvatate da je vaša stranka najodgovornija za takvu katastrofalnu situaciju? Da li znate da ćete otpisivanjem kamata i odlaganjem plaćanja računa, ionako osiromašena i ugrožena javna preduzeća, dovesti u još težu situaciju? Da li ste svesni da ćete ugroziti ceo sistem lokalne samouprave? 

A šta ćete sa redovnim platišama? Da li i oni treba da prestanu da plaćaju redovno račune ili ćete da ih nekako nagradite? Evo, npr. možete im organizovati prevoz otkrivenim autobusom, pa da im na Trgu kralja Milana pokažete da zahvaljujući njima trošite 520 miliona dinara za "zlatne ploče" kojima popločavate trg i bivši park, ili ćete im obezbediti "besplatne karte" za koncert "najpoznatijeg poštara Željka Samardžića"? 
 
Znaju građani Niša dobro da to neće biti "besplatne karte", već će ih papreno košati! Zbog vaše vlasti, iduće godine će još više biti siromašnih u Nišu, pa hoćete li i njima odložiti plaćanje računa i otpisati kamate?
 
Iskoristiću priliku da Vam čestitam Novu godinu sa željom da se vlast SNS promeni u 2020. godini, kako bi građani mogli normalno da žive u našem gradu.

Komentara: 0


#   Niš   DS   SNS   Nova godina   Darko Bulatović   politika   Miodrag Stanković
@demokrate @sns_srbija @DarkoBulatovic_ @Mikica_S @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima