Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Светски дан породице у Нишу: Координатор СНС-а посетио породицу Станковић

rssBookmark and Share

15.05.2015. Јужна Србија Инфо

Светски дан породице се у свету обележава од 15.05.1993. године у циљу јачања пажње на неопходност оснаживања породице и указивања на значај који она има у друштву.

Др Станојковић уручио помоћ Станковићима, Фото: gradskiportal018
Др Станојковић уручио помоћ Станковићима, Фото: gradskiportal018

Активисти Српске напредне странке у Нишу организовали су се и прикупили помоћ, која се састоји од градеробе, хране и средстава за личну хигијену.

Координатор нишких напредњака др Милан Станојковић, данас је са омладином СНС-а посетио нишку породицу Станковић.

Петочлана породица Станковић једна је од многих која се налази на евиденцији Центра за социјални рад "Свети Сава" у Нишу. У овој породици нажалост нико не ради. Најстарије дете има 7 година, док најмлђе тек 10 месеци.

У непосредном разговору са Станојковићем, Саша Станковић каже да му је највећи проблем запослење и да му је највећа жеља да нађе посао, да на тај начин издржава своју породицу и притом се захвалио на урученој скромној помоћи.

Милан Станојковић, истиче да су чланови СНС у Нишу на овај дан желели да покажу бригу о породици и обичним људима, нашим комшијама који се сусрећу са свакодневним проблема.

“Данас су са нама били и омладинци странке, што није случајно. Желели смо да скренемо пажњу на то, да су деца и млади највеће породично благо”, додао је Станојковић.

 


#   СНС   породица     Свети Сава   Милан Станојковић   Светски дан породице     Саша Станковић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима