Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тадић: Мушкарци, правите децу, немој ја да вас учим!

rssBookmark and Share

Лесковац 10.05.2012. јуГмедиа

Кандидат Демократске странке (ДС) за председника Србије Борис Тадић поручио је данас лесковачким мушкарцима да се жене и да помогну својим дамама да рађају децу.

Тадић: Мушкарци, правите децу, немој ја да вас учим!

“Поштовани мушкарци помозите својим дамама, радите свој посао. Немојте да вам ја обајашњавам, радите свој посао”, поручио је Тадић на предизборној конвецији на Широкој Чаршији у Лесковцу, што је изазвало буру одушевљења и аплаузе.

Тадић је посао око рађање деце упоредио са радому недавно отвореној фабрици “Фалке” у Лесковцу.

“Јер ако не радите свој посао, баш као у “Фалкеу”, изгубићете посао. Ако изгубите посао, конкуренција је велика и онда имамо проблеме. А немојте после мени да се жалите јер сам ја као председник Републике задужен да решавам могуће ствари, ал ту да решим не могу”, додао је Тадић коју је ову причу започео говорећи о српском генетичару и Лесковчанину Миодрагу Стојковићу, који је стајао иза њега на бини.

Лидер ДС је рекао да је поносан што је у друштву са Стојковићем.

“Велика ми је част да сам са човеком који је учествовао у стварању 300 стотине нових живота, кроз науку, не кроз оно друго. А била би ми част да учествујем на листи и са неким ко има 300 деце. Било би то бобро за Србију”, додао је Борис Тадић.


#   Лесковац   ДС   Фалке   Миодраг Стојковић генетичар   Борис Тадић
@demokrate @MioStojkovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима