Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tadić: Muškarci, pravite decu, nemoj ja da vas učim!

rssBookmark and Share

Leskovac 10.05.2012. juGmedia

Kandidat Demokratske stranke (DS) za predsednika Srbije Boris Tadić poručio je danas leskovačkim muškarcima da se žene i da pomognu svojim damama da rađaju decu.

Tadić: Muškarci, pravite decu, nemoj ja da vas učim!

“Poštovani muškarci pomozite svojim damama, radite svoj posao. Nemojte da vam ja obajašnjavam, radite svoj posao”, poručio je Tadić na predizbornoj konveciji na Širokoj Čaršiji u Leskovcu, što je izazvalo buru oduševljenja i aplauze.

Tadić je posao oko rađanje dece uporedio sa radomu nedavno otvorenoj fabrici “Falke” u Leskovcu.

“Jer ako ne radite svoj posao, baš kao u “Falkeu”, izgubićete posao. Ako izgubite posao, konkurencija je velika i onda imamo probleme. A nemojte posle meni da se žalite jer sam ja kao predsednik Republike zadužen da rešavam moguće stvari, al tu da rešim ne mogu”, dodao je Tadić koju je ovu priču započeo govoreći o srpskom genetičaru i Leskovčaninu Miodragu Stojkoviću, koji je stajao iza njega na bini.

Lider DS je rekao da je ponosan što je u društvu sa Stojkovićem.

“Velika mi je čast da sam sa čovekom koji je učestvovao u stvaranju 300 stotine novih života, kroz nauku, ne kroz ono drugo. A bila bi mi čast da učestvujem na listi i sa nekim ko ima 300 dece. Bilo bi to bobro za Srbiju”, dodao je Boris Tadić.


#   Leskovac   DS   Falke   Miodrag Stojković genetičar   Boris Tadić
@demokrate @MioStojkovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima