Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

''Вучић одустао од свих реформи, јер би морао да отпусти партијски запослени вишак"

rssBookmark and Share

Лесковац 10.10.2014. ФоНет

Лидер Покрета "Доста је било" Саша Радуловић оценио је вечерас у Лесковцу да је премијер Александар Вучић "одустао од свих реформи, јер би морао да отпусти партијски запослени вишак".

''Вучић одустао од свих реформи, јер би морао да отпусти партијски запослени вишак"

Радуловић је рекао да би Вучић отпуштањем у јавном сектору "демонтирао паразитску машинерију коју гура у јавни сектор, због које умиремо сви заједно, као друштво".

"Он се не може тога одрећи, јер се тиме одриче и своје власти. Уместо тога, нуди нам медијски мрак и разне манипулације", указао је Радуловић, који сматра да грађани не заслужују такав однос.

Према његовим речима, не може се, после две године власти, и даље говорити да је за све крива претходна власт.

"Власт Бориса Тадића је направила огромне проблеме, и што се тиче медијског мрака и што се тиче економског пропадања, али је прошло време правдања да је неко други крив, јер су имали две године да нешто од тога поправе", објаснио је Радуловић.

Он је позвао Вучића да поднесе оставку због обећања бирачима, која није спреман да испуни.

На питање да ли је могуће уједињење опозиције, Радуловић је одговорио одречно, јер се "ради о истрошеним кадровима који гледају како да се врате на политичку сцену".

Он је рекао да његов покрет расте и да са таквим кадровима неће сарађивати, истичући да се припрема за изборе у Војводини, на којима очекује добар резултат, а да се онда припрема и за парламентарне изборе


#   Лесковац   Александар Вучић   Саша Радуловић   реформе   отпуштања   партијско запошљавање   Доста је било   Јавни сектор   ЈУ Така
@avucic @SasaRadulovich @DostaJeBilo @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима