Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић у Медвеђи: Ово је била Србија и биће, стиже инвеститор!

rssBookmark and Share

Медвеђа 03.09.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Данас је у Медвеђи одржан предизборни митинг Српске напредне странке, на коме је говорио председник Србије и председник странке Александар Вучић. Локални избори биће одржани у недељу 8. септембра.

Вучић у Медвеђи: Ово је била Србија и биће, стиже инвеститор!

Вучић је позвао грађане Медвеђе да у недељу, 8. септембра изађу на изборе,

"Као што смо то урадили у Лебану и овде ћемо у Медвеђу, довести инвеститоре", рекао је Александар Вучић окупљеним грађанима и додао да ће држава уложити у инфраструктуру, путеве, водовод и каналаизацију.

Вучић је посебно обратио пажњу на улагање у Сијеринску бању у близини Медвеђе, богатство природе, јединствену по гејзеру у Србији и свету, као и рудник "Леце", који ће држава помагати док се не пронађе стратешки партнер.

Локалним функционерима је поручио да "изађу међу народ", да ослушкују њихове реалне потребе, проблеме и решавају их.

Као и у осталим градовима, он је посебно нагласио важност сарадње пет округа на југу Србије, која ће бити лакша након отварања источног крака Коридора 10, као почетак и завршетак изградње ауто-пута Ниш-Плочник.

Скупу у Медвеђи је присуствовала и начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски, која посебно често, наглашава потребу и важност сарадње са суседним окрузима, Јабланичким, Топличким, Пчињским и Пиротским.

Коментара: 0


#   СНС   Медвеђа   Драгана Сотировски   Александар Вучић   локални избори
@sns_srbija @GradonacelnicaN @avucic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима