Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

За кривичну пријаву сазнала из медија

rssBookmark and Share

Прокупље 09.07.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Већница за спорт, Општине прокупље Гордана Јанковић каже да је из медија сазнала да је Основно јавно тужилаштво у Прокупљу наводно покренуло кривичну пријаву против ње због злоупотребе службеног положаја

- Запрепашћена сам непрофесионалним и непримереним начином извештавања неких електронских медија који су на до сада незабележен начин, када је информисање у питању, помињали  Општину Прокупље и моје име повезујући ме са некаквом кривичном пријавом о којој ја ништа не знам, каше у саопштењу за медије Јанковићева.
                  Она истиче да је  јуче са РТС обавештена, ако је то тачно, да је Основно јавно тужилаштво у Прокупљу покренуло кривичну пријаву против ње због злоупотребе службеног положаја из 2011. године у време када је била повереник за избегла и расељена лица ове општине.
                  -Не да не знам за ову пријаву, већ децидирано тврдим да у томе нема никакве моје кривице, јер сам свој посао повереника увек обављала часно и у складу са Законом, каже Јанковићева и додаје да кривична пријава никако априори не значи кривицу.
                   -Сматрам да је на овај начин прејудицирана моја осуда у јавности и нанета ми огромна штета као особи која се од недавно налази на једној од важних функција у Опшини Прокупље, подвлачи Јанковићева .
                    Она наводи, да ће због штете нанете њеном угледу објављивањем њеног имена у штампи без  икакве основе и доказане кривице потражити законску сатисфакцију .


#   Прокупље   кривична пријава   медији   Основно јавно тужилаштво   злоупотреба службеног положаја   расељена лица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима