Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Za krivičnu prijavu saznala iz medija

rssBookmark and Share

Prokuplje 09.07.2014. JužnaSrbija.Info

Većnica za sport, Opštine prokuplje Gordana Janković kaže da je iz medija saznala da je Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju navodno pokrenulo krivičnu prijavu protiv nje zbog zloupotrebe službenog položaja

- Zaprepašćena sam neprofesionalnim i neprimerenim načinom izveštavanja nekih elektronskih medija koji su na do sada nezabeležen način, kada je informisanje u pitanju, pominjali  Opštinu Prokuplje i moje ime povezujući me sa nekakvom krivičnom prijavom o kojoj ja ništa ne znam, kaše u saopštenju za medije Jankovićeva.
                  Ona ističe da je  juče sa RTS obaveštena, ako je to tačno, da je Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju pokrenulo krivičnu prijavu protiv nje zbog zloupotrebe službenog položaja iz 2011. godine u vreme kada je bila poverenik za izbegla i raseljena lica ove opštine.
                  -Ne da ne znam za ovu prijavu, već decidirano tvrdim da u tome nema nikakve moje krivice, jer sam svoj posao poverenika uvek obavljala časno i u skladu sa Zakonom, kaže Jankovićeva i dodaje da krivična prijava nikako apriori ne znači krivicu.
                   -Smatram da je na ovaj način prejudicirana moja osuda u javnosti i naneta mi ogromna šteta kao osobi koja se od nedavno nalazi na jednoj od važnih funkcija u Opšini Prokuplje, podvlači Jankovićeva .
                    Ona navodi, da će zbog štete nanete njenom ugledu objavljivanjem njenog imena u štampi bez  ikakve osnove i dokazane krivice potražiti zakonsku satisfakciju .


#   Prokuplje   krivična prijava   mediji   Osnovno javno tužilaštvo   zloupotreba službenog položaja   raseljena lica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima