Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Живковић: Добри и поштени људи да престану да се склањају пред најгорима

rssBookmark and Share

09.11.2013. С. Радовић

Лидер Нове странке Зоран Живковић рекао је данас у Нишу да "добри и поштени људи морају да подигну глас и да престану да се склањају најгорима да нас воде".

Живковић: Добри и поштени људи да престану да се склањају пред најгорима

"Тамо где нас воде најгори, среће нема", рекао је Живковић на скупу на коме је основан Градски одбор Нове странке у Нишу, као и општински одбори Медијане, Палилуле, Пантелеја и Црвеног крста.

За председника Градског одбора Нове странке у Нишу изабран је Дејан Стојановић, дипломирани инжењер агрономије који је рекао да је циљ те странке да у Нишу на наредним изборима освоји 10 одсто гласова од броја грађана који буду гласали.

Критикујући власт, Живковић је рекао да нам је она за годину и по дана донела мере штедње, а та штедња, како је додао, састоји се у томе што ће се држава наредне године задужити за још 5,5 милијарди евра и да ће укупан дуг државе достићи износ од 30 милијарди евра. "Морамо се бавити политиком, јер је то услов опстанка", навео је Живковић, објашњавујући зашто се одлучио за враћање на политичку сцену.

Он је напоменуо да се 20 одсто чланства Нове странке раније бавило политиком, а остали нису били чланови ни једне странке, али то не значи да су лаици за политику.


#     Дејан Стојановић   Општински одбор   Градски одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима