Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС Ниш без повереника: Раде Николић био и отишао, чека се Вучићева одлука

rssBookmark and Share

Ниш 24.03.2015. Јужна Србија Инфо

На вечерас одржаној седници у нишких напредњака, није постављен повереник, како се то очекивало доласком Радомира Николића, после распуштања, Градског и свих пет општинских одбора.

СНС Ниш без повереника: Раде Николић био и отишао, чека се Вучићева одлука

Након јучерашње одлуке у Београду, председник Извршног одбора СНС-а, Радомир Николић, вечерас је дошао у Ниш и поред очекивања о постављењу повереника, он је само званично саопштио члановима да је распуштен, Градски и сви општински одбори.

Одлука о постављењу повереника, остављена је председнику Александру Вучићу, рекао нам је наш извор, из СНС-а.

Николићево образложење одлуке о распуштању СНС-а у Нишу, су честе размирице и борба за позиције у граду међу челницима ове странке.

Ово изјава се у потпуности разликује од образложења које је јуче дао, Дејан Јовановић, шеф дборничке групе у нишкој Скупштини.

Наиме, Јовановић је рекао, да је распуштање ГО, "нормалан след ставри пред страначке изборе"

У току трајања седнице и након завршетка, испред просторија ГО СНС-а, у самом центру града, окупило се више стотина незадовољних чланова странке, док су функционери по завршетку седнице изашли на задњи излаз зграде!?

 


#   Ниш   СНС     седница   Дејан Јовановић   распуштен   Општински одбор   Градски одбор   незадовољство   Радомир Николић
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима