Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки Напредњаци траже ревизију чланства

rssBookmark and Share

Ниш 07.04.2015. Нишке вести

У општинском одбору Пантелеј Српске напредне странке одржан је састанак на коме је присуствовало више од 100 највиших функционера те партије у Нишу, незванично сазнају Нишке Вести.

Фото Нишке вести
Фото Нишке вести

Како наш извор наводи нишки напредњаци упутиће захтев централи странке да се члан Извршног одбора задужен за Ниш Ненад Петковић удаљи из нашег града, као и да се омогуће фер и поштени унутарстраначки избори.

Постигнут је и договор да се обави ревизија чланства, зато што постоје оправдане сумње да је неопосредно пре унутарстраначких избора убачен велики број приступница, истиче наш извор.

Као пример се наводи да је само у месном одбору Брзи Брод учлањено 82 нова Напредњака, а сумња се да су они убачени и из других странака.

Нико не спори одлуку о распуштању Градског одбора, али се захтева од централе да се омогуће фер избори, сазнају Нишке Вести.

На састанку су присуствовали чан председништва и градоначелник Ниша Зоран Перишић, председници свих Општинских одбора, као и председници Градских општина из те партије.

Присуствовала су и сва три народна посланика српских напрењака из Ниша, члан Извршног одбора партије Дејан Јовановић, председници свих Месних одбора странке.

У току састанка око десетак незадовољних напредњака покушало је да изазове инцидент, али их је у томе спречила полиција из оближње станице.

Нишке Вести су покушале да добију и званичну потврду о закључцима са овог састанка, али нам је само потврђено да је састанак одржан.


#   Ниш   СНС   полиција   Зоран Перишић   Брзи Брод     Дејан Јовановић   Нишке вести   ревизија   Градски одбор   Ненад Петковић   унутарстраначки избори
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима