Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški Naprednjaci traže reviziju članstva

rssBookmark and Share

Niš 07.04.2015. Niške vesti

U opštinskom odboru Pantelej Srpske napredne stranke održan je sastanak na kome je prisustvovalo više od 100 najviših funkcionera te partije u Nišu, nezvanično saznaju Niške Vesti.

Foto Niške vesti
Foto Niške vesti

Kako naš izvor navodi niški naprednjaci uputiće zahtev centrali stranke da se član Izvršnog odbora zadužen za Niš Nenad Petković udalji iz našeg grada, kao i da se omoguće fer i pošteni unutarstranački izbori.

Postignut je i dogovor da se obavi revizija članstva, zato što postoje opravdane sumnje da je neoposredno pre unutarstranačkih izbora ubačen veliki broj pristupnica, ističe naš izvor.

Kao primer se navodi da je samo u mesnom odboru Brzi Brod učlanjeno 82 nova Naprednjaka, a sumnja se da su oni ubačeni i iz drugih stranaka.

Niko ne spori odluku o raspuštanju Gradskog odbora, ali se zahteva od centrale da se omoguće fer izbori, saznaju Niške Vesti.

Na sastanku su prisustvovali čan predsedništva i gradonačelnik Niša Zoran Perišić, predsednici svih Opštinskih odbora, kao i predsednici Gradskih opština iz te partije.

Prisustvovala su i sva tri narodna poslanika srpskih naprenjaka iz Niša, član Izvršnog odbora partije Dejan Jovanović, predsednici svih Mesnih odbora stranke.

U toku sastanka oko desetak nezadovoljnih naprednjaka pokušalo je da izazove incident, ali ih je u tome sprečila policija iz obližnje stanice.

Niške Vesti su pokušale da dobiju i zvaničnu potvrdu o zaključcima sa ovog sastanka, ali nam je samo potvrđeno da je sastanak održan.


#   Niš   SNS   policija   Zoran Perišić   Brzi Brod     Dejan Jovanović   Niške vesti   revizija   Gradski odbor   Nenad Petković   unutarstranački izbori
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima