Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS Niš bez poverenika: Rade Nikolić bio i otišao, čeka se Vučićeva odluka

rssBookmark and Share

Niš 24.03.2015. Južna Srbija Info

Na večeras održanoj sednici u niških naprednjaka, nije postavljen poverenik, kako se to očekivalo dolaskom Radomira Nikolića, posle raspuštanja, Gradskog i svih pet opštinskih odbora.

SNS Niš bez poverenika: Rade Nikolić bio i otišao, čeka se Vučićeva odluka

Nakon jučerašnje odluke u Beogradu, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, Radomir Nikolić, večeras je došao u Niš i pored očekivanja o postavljenju poverenika, on je samo zvanično saopštio članovima da je raspušten, Gradski i svi opštinski odbori.

Odluka o postavljenju poverenika, ostavljena je predsedniku Aleksandru Vučiću, rekao nam je naš izvor, iz SNS-a.

Nikolićevo obrazloženje odluke o raspuštanju SNS-a u Nišu, su česte razmirice i borba za pozicije u gradu među čelnicima ove stranke.

Ovo izjava se u potpunosti razlikuje od obrazloženja koje je juče dao, Dejan Jovanović, šef dborničke grupe u niškoj Skupštini.

Naime, Jovanović je rekao, da je raspuštanje GO, "normalan sled stavri pred stranačke izbore"

U toku trajanja sednice i nakon završetka, ispred prostorija GO SNS-a, u samom centru grada, okupilo se više stotina nezadovoljnih članova stranke, dok su funkcioneri po završetku sednice izašli na zadnji izlaz zgrade!?

 


#   Niš   SNS     sednica   Dejan Jovanović   raspušten   Opštinski odbor   Gradski odbor   nezadovoljstvo   Radomir Nikolić
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima