Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Посао за 300 радника

rssBookmark and Share

07.03.2013. Autor: S.Popović

Највише посла биће за занимања попут текстилаца, трговаца, фасадера, зидара, тесара, армирача, машинаца, помоћних грађевинских радника, руковаоца грађевинских машина, обућара, екомониста.

Посао за 300 радника
У пиротској Спорткој хали "Кеј" у уторак, 12. марта биће одржан Сајам запошљавања, у организацији филијале Националне службе за запошљавања, на коме ће се представити двадесет послодаваца из Пиротског округа који су исказали потребу за запошљавањем 300 радника.

Највише посла биће за занимања попут текстилаца, трговаца, фасадера, зидара, тесара, армирача, машинаца, помоћних грађевинских радника, руковаоца грађевинских машина, обућара, екомониста и многе друге струке, саопштила је данас филијала НСЗ у Пироту.

Портпарол филијале НСЗ Миљан Јонић рекао је да ће сајам бити прилика свим незапосленим Пироћанцима да се на једном месту информишу о понуди слободних радних места.

"Позивамо све незапослене Пироћанце да се на Сајму директно информишу о слободним радним местима, али и остваре контакт са потенцијалним послодавцима и оставе своје ЦВ-е. Све прецизније информације до дана одржавања Сајма незапослени могу добити и од својих саветника у НСЗ у Пироту, као и помоћ и савете око писања пословних биографија", казао је Јонић.

Сајам ће бити отворен од 10 до 14 сати.


#   посао
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима