Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Posao za 300 radnika

rssBookmark and Share

07.03.2013. Autor: S.Popović

Najviše posla biće za zanimanja poput tekstilaca, trgovaca, fasadera, zidara, tesara, armirača, mašinaca, pomoćnih građevinskih radnika, rukovaoca građevinskih mašina, obućara, ekomonista.

Posao za 300 radnika
U pirotskoj Sportkoj hali "Kej" u utorak, 12. marta biće održan Sajam zapošljavanja, u organizaciji filijale Nacionalne službe za zapošljavanja, na kome će se predstaviti dvadeset poslodavaca iz Pirotskog okruga koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem 300 radnika.

Najviše posla biće za zanimanja poput tekstilaca, trgovaca, fasadera, zidara, tesara, armirača, mašinaca, pomoćnih građevinskih radnika, rukovaoca građevinskih mašina, obućara, ekomonista i mnoge druge struke, saopštila je danas filijala NSZ u Pirotu.

Portparol filijale NSZ Miljan Jonić rekao je da će sajam biti prilika svim nezaposlenim Piroćancima da se na jednom mestu informišu o ponudi slobodnih radnih mesta.

"Pozivamo sve nezaposlene Piroćance da se na Sajmu direktno informišu o slobodnim radnim mestima, ali i ostvare kontakt sa potencijalnim poslodavcima i ostave svoje CV-e. Sve preciznije informacije do dana održavanja Sajma nezaposleni mogu dobiti i od svojih savetnika u NSZ u Pirotu, kao i pomoć i savete oko pisanja poslovnih biografija", kazao je Jonić.

Sajam će biti otvoren od 10 do 14 sati.


#   posao
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima