Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стефановић: Полиција неуморно трага за злочинцем који је отео девојчицу Монику Каримановић

rssBookmark and Share

Ниш 03.01.2020. Јужна Србија Инфо

Министар Стефановић се јутрос, на радном састанку са делом припадника МУП-а који раде на проналаску Нинослава Јовановића, захвалио свим људима који су и у овом тренутку на терену, а који су и током претходних дана и празника трагали за злочинцем, како би га привели правди...

Стефановић: Полиција неуморно трага за злочинцем који је отео девојчицу Монику Каримановић

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да припадници полиције и даље неуморно трагају за злочинцем који је отео девојчицу Монику Каримановић.

Министар Стефановић се јутрос, на радном доручку са делом припадника МУП-а који раде на проналаску Нинослава Јовановића, захвалио свим људима који су и у овом тренутку на терену, а који су и током претходних дана и празника трагали за злочинцем, како би га привели правди.

„Хвала свим људима који су се укључили у потрагу са припадницима полиције, зато што нам значи свака врста подршке и драго ми је да видим да постоји озбиљна енергија људи и жеља да овој посао заврше до краја. Хвала свима који су учествовали у проналаску мале Монике. Тим људима из МУП-а дугујемо неизмерну захвалност и драго ми је да видим да са истом енергијом и снагом настављају посао даље“, рекао је министар.

Стефановић је истакао да је кроз један заједнички доручак са припадницима МУП-а хтео да искаже мали знак захвалности за све што раде у циљу проналаска Јовановића.

„Надам се да ћемо ускоро пронаћи овог злочинца, који је одговоран за један од најмонструознијих аката који смо имали прилике да видимо у претходној години“, поручио је Стефановић.

Министар се уједно захвалио свим припадницима МУП-а који су, како је рекао, постигли одличне резултате у претходној години.

„Драго ми је да видим да постоји жеља да и у овој години наставимо са добрим радом. Имамо пуно задатака пред нама, пуно послова, активности које ће довести до новог опремања полиције и нових инвестиција у наше зграде, опрему и возила. Желим да у овој години још интензивније радимо са људима и да боље разумемо њихове потребе. Само на такав начин ефикасност полиције ће бити још боља, а наши резултати такви да грађани Србије могу да кажу да су безбедни и задовољни“, закључио је Стефановић.

Коментара: 0


#   Ниш   МУП РС   Небојша Стефановић   Нинослав Јовановић   Моника Каримановић
@nesastefanovic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима