Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Припреме за долазак премијера у Ниш теку по плану

rssBookmark and Share

21.09.2016. Јужна Србија Инфо

Припреме за долазак премијера Александра Вучића са министрима у Ниш где ће боравити од 10. до 17. октобра теку по плану, али иако је сам премијер раније најавио да ће боравити у касарни "Књаз Михаило", градоначелник Дарко Булатовић није могао са прецизношћу да потврди.

Припреме за долазак премијера у Ниш теку по плану

Булатовић није могао да потврди и како грађани Ниша могу да закажу разговор са Вучићем, али је извесно да увек могу да се обрате путем телефона Влади Србије где ће добити све потребне информације.

Градоначелник је такође рекао да ће нишка јавност бити детаљно обавештена и на време, посредством медија о детаљима боравка премијера у граду на Нишави.

Медији су јуче већ писали како и на који начин грађани могу да закажу разговор са премијером Србије и за сада је сигурно да сви они из Ниша и околине који желе да разговарају са премијером Александром Вучићем и изнесу му своје проблеме, за сада не могу то да учине у Нишу, већ треба да позову број телефона 011/3610-736 (Влада Републике Србије) или закажу путем мејла razgovorsapremijerom@go.rs, пише на званичном сајту Владе Србије.


#   Александар Вучић   Влада Републике Србије   Дарко Булатовић   касарна Књаз Михаило
@avucic @Vlada_SR @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима