Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Реконструкција Патологије, силом прилика преко реда

Bookmark and Share

24.08.2011. Аutor : JužnaSrbija

Рођаци трагично страдале особе која је обдукована у сали за обдукцију на Патологији у Прокупљу, оштетили су прозорско окно и врата Патологије а управа болнице почела са санирањем настале штете.

Реконструкција Патологије, силом прилика преко реда

-Пре извесног времена дошло је до непријатне ситуације у болници. Рођаци трагично страдале особе која је обдукована у сали за обдукцију на Патологији, оштетили су прозорско окно и врата Патологије. Не може се говорити о начињеној штети, јер је сва столарија на згради Патологије стара,Изјавила је агенцији ''ЈужнаСрбија'' Јелена пантовић портпарол Здравственог центра у Прокупљу .

Не званично сазнајемо да је реч о особама из Куршумлије које су чак том приликом ва­ди­ле пи­што­ље на бол­нич­ке чу­ва­ре пре­те­ћи да ће до­ћи до кр­во­про­ли­ћа.

Ова инвестиција није била планирана за ову годину али је инцидент који се недавно догодио приморао на то да се реконструише одељење Патологије.

Како сазнајемо од извора из Опште болнице у Прокупљу ово није први пут да се на лекаре и медицинско особље врше напади,иначе крајем 2009 године нападнуто је целокупно особље Пријемно тријажног одељења у Прокупљу и том приликом је брутално претучен један медицински техничар.

 

Коментара: 0


#   Јелена Пантовић   реконструкција   медицински техничар
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима