Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rekonstrukcija Patologije, silom prilika preko reda

Bookmark and Share

24.08.2011. Autor : JužnaSrbija

Rođaci tragično stradale osobe koja je obdukovana u sali za obdukciju na Patologiji u Prokuplju, oštetili su prozorsko okno i vrata Patologije a uprava bolnice počela sa saniranjem nastale štete.

Rekonstrukcija Patologije, silom prilika preko reda

-Pre izvesnog vremena došlo je do neprijatne situacije u bolnici. Rođaci tragično stradale osobe koja je obdukovana u sali za obdukciju na Patologiji, oštetili su prozorsko okno i vrata Patologije. Ne može se govoriti o načinjenoj šteti, jer je sva stolarija na zgradi Patologije stara,Izjavila je agenciji ''JužnaSrbija'' Jelena pantović portparol Zdravstvenog centra u Prokuplju .

Ne zvanično saznajemo da je reč o osobama iz Kuršumlije koje su čak tom prilikom va­di­le pi­što­lje na bol­nič­ke ču­va­re pre­te­ći da će do­ći do kr­vo­pro­li­ća.

Ova investicija nije bila planirana za ovu godinu ali je incident koji se nedavno dogodio primorao na to da se rekonstruiše odeljenje Patologije.

Kako saznajemo od izvora iz Opšte bolnice u Prokuplju ovo nije prvi put da se na lekare i medicinsko osoblje vrše napadi,inače krajem 2009 godine napadnuto je celokupno osoblje Prijemno trijažnog odeljenja u Prokuplju i tom prilikom je brutalno pretučen jedan medicinski tehničar.

 


#   Jelena Pantović   rekonstrukcija   medicinski tehničar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima