Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Седница СО Прокупље: Кратко, али ефикасно

rssBookmark and Share

Прокупље 14.09.2015. Топличке вести

Дневни ред првог јесењег заседања Скупштине Општине Прокупље имао је девет тачака, а седница је трајала само петнаестак минута.

Седница СО Прокупље: Кратко, али ефикасно

Према речима председника Скупштине Општине Прокупље Радослава Михајловића најбитнији  део рада данашњег заседања односио се на усвајање Извештаја о извршењу буџета за првих шест месеци ове године.

Он истиче да је за прву половину године извршење буџета негде око 40 одсто, а у другој половини године очекује се већи прилив у општинску касу и извршење у већем проценту.

Одборници су својим гласовима именовали и заменика секретара Скупштине Општине Прокупље Драгана Вуксановића, који је до сада обављао функцију начелника Општинске управе.

На 29. седници локални парламентарци су усвојили Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о промени оснивачког акта ЈКП „Хамеум“ и Одлуку о измени одлуке о образовању локалног савета за здравство.

Усвојени су Програми пословања са финансијским планом за 2015. годину Јавног предузећа за урбанизам и уређење општине Прокупље и ЈП Дирекција за изградњу, урбанизам и стамбене послове, усклађени са изменама Одлуке о буџету општине, ради давања сагласности.

Одборници су усвојили и две информације из области пољопривреде на територији општине Прокупље. Информацију о обављеној жетви рода 2015. и Информација о берби и откупу вишње рода 2015. године.

Коментара: 0


#   Прокупље   буџет   Дирекција за изградњу   Скупштина општине   Радослав Михајловић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима