Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Седницу СГ Ниша прекинули грађани на 15 минута

rssBookmark and Share

07.07.2017. Белами портал, Јужна Србија Инфо

У току је седница Скупштине града Ниша на којој одборници између осталог разматрају пренамену кредитних средстава од 800 милиона динара.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Како је раније саопштено та средства неће бити уложена у инфрасктуру радне зоне Иван Милутиновић јер није било заинтересованих инвеститора већ ће бити преусмерена на изградњу јужног и чаирског колектора за водоснабдевање села Хум и за изградњу инфраструктуре на локацији Лозни калем и у радној зони Виноградарски институте.

Иначе, седница је на 15 минута била прекинута јер су двојица Нишлија са балкона нишке Скупштине почели да говоре о својим проблемима док је седница трајала позивајући градско руководство да и то уврсти на дневни ред. Седница је после кратког прекида настављена.

У току је седница градског парламента на којој одборници тренутно разматрају другу тачку дневног реда која се односи на пренамену кредитних средстава од 800 милиона динара. Како је раније саопштено та средства неће бити уложена у инфрасктуру радне зоне Иван Милутиновић јер није било заинтересованих инвеститора већ ће бити преусмерена на изградњу јужног и чаирског колектора за водоснабдевање села Хум и за изградњу инфраструктуре на локацији Лозни калем и у радној зони Виноградарски институте. Иначе, седница је на 15 минута била прекинута јер су двојица Нишлија са балкона нишке Скупштине почели да говоре о својим проблемима док је седница трајала позивајући градско руководство да и то уврсти на дневни ред. Седница је после кратког прекида настављена.


#   грађани   седница   Скупштина града Ниша   прекид   Лозни калем   дневни ред
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима