Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sednicu SG Niša prekinuli građani na 15 minuta

rssBookmark and Share

07.07.2017. Belami portal, Južna Srbija Info

U toku je sednica Skupštine grada Niša na kojoj odbornici između ostalog razmatraju prenamenu kreditnih sredstava od 800 miliona dinara.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Kako je ranije saopšteno ta sredstva neće biti uložena u infraskturu radne zone Ivan Milutinović jer nije bilo zainteresovanih investitora već će biti preusmerena na izgradnju južnog i čairskog kolektora za vodosnabdevanje sela Hum i za izgradnju infrastrukture na lokaciji Lozni kalem i u radnoj zoni Vinogradarski institute.

Inače, sednica je na 15 minuta bila prekinuta jer su dvojica Nišlija sa balkona niške Skupštine počeli da govore o svojim problemima dok je sednica trajala pozivajući gradsko rukovodstvo da i to uvrsti na dnevni red. Sednica je posle kratkog prekida nastavljena.

U toku je sednica gradskog parlamenta na kojoj odbornici trenutno razmatraju drugu tačku dnevnog reda koja se odnosi na prenamenu kreditnih sredstava od 800 miliona dinara. Kako je ranije saopšteno ta sredstva neće biti uložena u infraskturu radne zone Ivan Milutinović jer nije bilo zainteresovanih investitora već će biti preusmerena na izgradnju južnog i čairskog kolektora za vodosnabdevanje sela Hum i za izgradnju infrastrukture na lokaciji Lozni kalem i u radnoj zoni Vinogradarski institute. Inače, sednica je na 15 minuta bila prekinuta jer su dvojica Nišlija sa balkona niške Skupštine počeli da govore o svojim problemima dok je sednica trajala pozivajući gradsko rukovodstvo da i to uvrsti na dnevni red. Sednica je posle kratkog prekida nastavljena.


#   građani   sednica   Skupština grada Niša   prekid   Lozni kalem   dnevni red
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima